Patrick van Seventer - PVS Finance - Empathie en vertrouwen

Budgetcoaching

Als budgetcoach help ik je bij het creëren van overzicht en inzicht in je financiën. Samen kijken we naar jouw situatie en stellen we een plan op om je financiële doelen te bereiken. Of het nu gaat om het beheren van schulden, het opstellen van een budgetplan of het maken van bewuste keuzes, ik sta voor je klaar om je te begeleiden naar financiële rust.

Als interim financial ben ik beschikbaar om de financiële administratie van jouw bedrijf te beheren of zzp’ers te ondersteunen.

Patrick van Seventer - PVS Finance - Persoonlijke aanpak centraal

(Startende) ondernemers

Als financieel coach ondersteun ik startende en ervaren ondernemers bij het beheren van hun financiën. Ik help je met het opstellen van een solide budgetplan, geef advies over belastingen en buffers, en begeleid je bij het begrijpen van je eigen administratie. Samen kijken we naar de kansen en uitdagingen voor jouw bedrijf, en stellen we doelen om je onderneming te laten groeien.

Patrick van Seventer - PVS Finance - Financieel inzicht en advies

Financieel inzicht en advies

Ook als je geen financiële problemen hebt, maar wel behoefte hebt aan meer inzicht in je situatie, ben ik er voor je. Ik help je bij het vinden van overzicht en het identificeren van eventuele ‘blinde vlekken’ in je financiën. Samen werken we aan het vergroten van je bewustzijn en het vinden van financiële rust, ongeacht veranderingen in je inkomenssituatie, zoals het winnen van een loterij, een erfenis of veranderingen in je baan.

Waar kan ik jou mee helpen?

n het onderstaande overzicht vind je meer informatie waarvoor je bij mij terecht kunt. Mocht je meer willen weten over mijn aanpak en hoe ik jou persoonlijk kan ondersteunen, kijk dan even bij mijn werkwijze.

Samen bouwen aan financiële vrijheid en welzijn

Jouw welzijn staat bij mij centraal

Als interim financial en budgetcoach is mijn missie om jou te helpen financiële rust te vinden, ongeacht jouw situatie. Ik begrijp de uitdagingen waarmee veel mensen te maken hebben, zoals schulden, verloren overzicht en de angst voor ongeopende brieven. Voor mij staat jouw welzijn centraal, en daarom selecteer ik de juiste financiële instrumenten en oplossingen die passen bij jouw unieke behoeften.

Patrick van Seventer - PVS Finance - Budgetcoaching voor iedereen

Financiële doelen

Ik bied een scala aan diensten aan, waaronder budgetcoaching, financiële advies en persoonlijke doelen stellen. Elk van deze diensten is ontworpen om jou te helpen jouw financiële doelen te bereiken en een gezonde relatie met geld op te bouwen.

Contact

PVS Finance - Logo

Wanneer je met mij een (kennismakings)gesprek wilt plannen, neem dan vrijblijvend contact op. Ik help je graag, wat je financiële situatie ook is.