Financiële rust en inzicht voor een zorgelozer leven

Financiële zorgen en onzekerheden kunnen een zware last dragen, maar je staat er niet alleen voor. Ik ben Patrick van Seventer, en ik begrijp de uitdagingen die veel mensen ervaren bij het beheren van hun financiën. Na jarenlang te hebben gewerkt als interim financial, heb ik gezien hoe de complexiteit van financiën stress en verwarring kan veroorzaken.”

“Ik ben toegewijd aan het brengen van structuur en helderheid in jouw financiële situatie, omdat ik geloof dat iedereen recht heeft op een stabiel financieel leven. Mijn missie is om je inzicht te geven, rust te brengen en je te begeleiden op de weg naar financiële stabiliteit. Laten we samen de mooie kant van het leven herontdekken.

PVS-Finance_Financieel-Coach_Patrick-van-Seventer

Werkwijze

Interim-Financial_Financieel-Coach_Patrick-van-Seventer

Het traject begint met een grondig kennismakingsgesprek, waarbij jouw specifieke financiële behoeften en uitdagingen in de schijnwerpers staan. Samen werken we aan het opzetten van een georganiseerde financiële structuur, waarin we jouw inkomsten en uitgaven helder in kaart brengen en eventuele knelpunten identificeren. Maar het gaat verder dan dat.


Mijn missie is om niet alleen financieel inzicht te vergroten, maar ook
financiële stress te verminderen. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding. Elk traject is uniek, en ik bied maatwerk, rekening houdend met jouw unieke behoeften en situatie.

Samen zetten we de stappen richting jouw financiële doelen.

Contact

PVS Finance - Logo

Wanneer je met mij een kennismakingsgesprek wilt plannen, neem dan vrijblijvend contact op. Ik help je graag, wat je financiële situatie ook is.