Financiële rust en inzicht voor een zorgelozer leven

Patrick van Seventer

Als interim financial en budgetcoach ben ik al sinds 2014 actief in het vak, maar mijn reis begon pas echt in 2019 toen ik besloot om mijn eigen weg te gaan. Tijdens de onzekere periode van de pandemie kreeg ik eindelijk de ruimte om te reflecteren op wat ik écht wilde doen. Het werd al snel duidelijk: ik wilde mensen helpen, niet alleen op financieel gebied, maar op alle facetten van hun leven. Mijn passie voor budgetcoaching en life coaching werd geboren uit de wens om anderen meer inzicht te bieden en hen te helpen positiever in het leven te staan.

Mijn achtergrond en visie

Met ruim 17 jaar ervaring in alle gebieden van de financiële administratie in het bedrijfsleven, heb ik een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Maar wat mij écht onderscheidt, is mijn empathie en optimisme. Ik geloof dat een positieve benadering essentieel is voor het bereiken van financiële rust. Ik zie niet alleen de uitdagingen, maar ook de kansen en leuke kanten van het leven. Dat is wat mij drijft en wat mij anders maakt dan andere interim financials en budgetcoaches op de markt.

Een persoonlijke aanpak

Ieder mens en elk traject is uniek. Daarom geloof ik sterk in een persoonlijke aanpak. Ik luister naar jouw verhaal, jouw uitdagingen en jouw doelen. Samen creëren we een plan dat bij jou past, en stap voor stap werken we aan het bereiken van financiële rust. Mijn doel is niet alleen om je te helpen met je financiën, maar ook om je te begeleiden naar een positievere kijk op het leven als geheel.

Een helende ervaring

De feedback die ik ontvang van mijn klanten is vaak ontroerend. Mensen komen soms zwaarmoedig binnen, vol angst en stress over hun financiële situatie. Maar na slechts één sessie zie ik vaak een verandering. Mensen voelen zich gehoord, serieus genomen en gesteund. En dat is precies waar ik naar streef: het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving waarin jij je goed voelt en begrepen wordt.

Patrick van Seventer

Altijd in ontwikkeling

Om mijn klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden, blijf ik mezelf voortdurend ontwikkelen en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de financiële sector. Of het nu gaat om nieuwe technologieën, veranderingen in regelgeving of innovatieve benaderingen, ik zorg ervoor dat ik altijd up-to-date ben.

Samen op weg naar een gezonde financiële toekomst

Mijn toekomstplannen zijn eenvoudig: ik wil nog jarenlang mensen helpen op financieel gebied, ongeacht hun achtergrond of situatie. Particulieren, ondernemers, werkgevers – iedereen is welkom. Samen gaan we op weg naar een gezonde financiële toekomst, waarin jij weer grip krijgt op je financiën en vol vertrouwen de toekomst tegemoet kunt zien.

Contact

PVS Finance - Logo

Wanneer je met mij een kennismakingsgesprek wilt plannen, neem dan vrijblijvend contact op. Ik help je graag, wat je financiële situatie ook is.