Financiële rust en inzicht voor een zorgelozer leven

Mijn naam is Patrick van Seventer en vanuit oprechte betrokkenheid wil ik mensen helpen. Na jaren interim werk op de financiële administratie van veel verschillende bedrijven te hebben gedaan, merkte ik dat de behoefte groeide om zelf te ondernemen. Dit doe ik nu iedere dag met veel plezier en passie.

Als interim financial help ik bedrijven structuur te brengen in hun financiën.

Vanuit een gevoel van intrinsieke motivatie wilde ik dit uitbreiden en dichter bij de mens staan. Vanuit dit gevoel ben ik bij de mensen thuis gekomen. Ik gun iedereen een stabiel financieel leven en draag graag mijn steentje bij om dit te bewerkstelligen.

Het bieden van inzicht in de financiële situatie kan een stuk rust brengen, maar het kan ook een wake-up call zijn. Vanuit deze visie help ik dan ook graag de weg naar financiële rust te vinden.

Ik help je graag de mooie kant van het leven te zien.

Patrick van Seventer

Werkwijze

Interim-Financial_Financieel-Coach_Patrick-van-Seventer

Het traject begint met een grondig kennismakingsgesprek, waarbij jouw specifieke financiële behoeften en uitdagingen in de schijnwerpers staan. Samen werken we aan het opzetten van een georganiseerde financiële structuur, waarin we jouw inkomsten en uitgaven helder in kaart brengen en eventuele knelpunten identificeren. Maar het gaat verder dan dat.


Mijn missie is om niet alleen financieel inzicht te vergroten, maar ook
financiële stress te verminderen. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding. Elk traject is uniek, en ik bied maatwerk, rekening houdend met jouw unieke behoeften en situatie.

Samen zetten we de stappen richting jouw financiële doelen.

Contact

PVS Finance - Logo

Wanneer je met mij een kennismakingsgesprek wilt plannen, neem dan vrijblijvend contact op. Ik help je graag, wat je financiële situatie ook is.